NOSALTRES

PIDEMUNT, SA

Actualment Pidemunt S.A. conta amb prop de 2.000 m2 d’instal·lacions repartits en dues naus industrials a la localitat de Montcada i Reixac (Barcelona) dins del polígon industrial Foinvasa. L’equip humà que conforma l’empresa conjunta professionalitat i una clara vocació pel treball ben fet, tot reforçat per una àmplia formació i una llarga experiència en el sector. És per això que diversos despatxos d’arquitectura confien en nosaltres per assessorar-los en el disseny dels elements a projectar.

Els processos de disseny, fabricació i muntatge s’articulen mitjançant un Sistema de Gestió de Qualitat acord a la Certificació ISO 9001:2008, obtinguda i periòdicament renovada des de l’any 2004. L’empresa compta també amb la Credencial d’Empresa Responsable del Gremi de Serrallers de Catalunya, estant sotmesa a la seva supervisió i a la de les Juntes Arbitrals de Consum.

L’empresa va ser fundada l’any 1960 per Agustí Pidemunt com a petit taller de forja, realitzant principalment treballs artístics. Amb els anys ha evolucionat cap al disseny, fabricació i muntatge d’elements d’acer, acer inoxidable, acer galvanitzat, corten, alumini i cristalleria. Dins d’aquests àmbits l’empresa s’especialitza en treballs delicats i complexes de serralleria, construccions metàl·liques i fusteria, així com en tancaments, façanes, escales, baranes i estructures metàl·liques en general.