NOSALTRES

PIDEMUNT, SA

Pidemunt s’especialitza en el disseny, fabricació i muntatge d’elements singulars d’acer, alumini, acer inoxidable, corten, llautó, vidres, etc. Dins d’aquests àmbits s’enfoca a treballs delicats i complexes de serralleria, construccions metàl·liques i fusteria, així com en tancaments, façanes, escales, baranes i estructures especials.

L’empresa es sustenta en els següents fonaments, els quals definixen la nostra política i manera d’actuar:

– Compromís i qualitat: Ens comprometem a fer les feines amb cura, primant sempre els acabats, el tracte personal i esforçant-nos per complir amb els terminis més exigents.

– Experiènca i artesania: L’empresa va ser fundada per Agustí Pidemunt com a petit taller de forja, es va potenciar i assentar gràcies a l’Antoni Pidemunt i, actualment, la tercera generació es nodreix d’aquesta experiència per ampliar aquest bagatge de més de 60 anys i mantenir l’ofici.

– Enginy i tècnica: Al ser especialistes en construccions singulars mai fem dues feines iguals, amb el qual l’experiència i artesania s’han de complementar amb les noves tècniques de disseny, càlcul i fabricació per tal d’assolir les millors i més enginyoses solucions.

– Innovació i cerca de nous reptes: Tenim ganes de materialitzar les idees més atrevides, tot allò que fugi dels estàndars és la nostra especialitat i el que ens mou.

Actualment es compta amb prop de 2.000 m2 d’instal·lacions repartits en dues naus industrials a la localitat de Montcada i Reixac (Barcelona) dins del polígon industrial Foinvasa. Els espais es divideixen en: – Taller per construccions singulars en acer i serralleria

– Taller per tancaments d’alumini i vidre

– Taller per treballs en acer inoxidable i altres metalls

– Magatzems

– Despatxos per oficina tècnica, administració, comptabilitat i compres

– Zones de serveis (vestuaris, menjador, etc.)

L’equip humà que conforma l’empresa es composa de més de 60 treballadors i conjunta professionalitat i una clara vocació pel treball ben fet, tot reforçat per una àmplia formació i llarga experiència en el sector.

Per tot això diversos despatxos d’arquitectura, enginyeries, promotors, constructors i particul·lars confien en nosaltres per assessorar-los i executar les feins més comprmeses.

Traductor »
Facebook
Instagram